Kategorije

POLITIKA PRIVATNOSTI

Pristupanjem portalu www.medicinskaoprema.com, prihvatate i slažete se sa svim uslovima Politike Privatnosti. Ukoliko ne prihvatate uslove sadržane u Politici Privatnosti, potrebno je da odmah napustite sajt i prestanete sa korišćenjem usluga sajta.

Politika privatnosti se može menjati s vremena na vreme ažuriranjem ove stranice. Trebalo bi da se ova stranica povremeno poseti kako biste imali uvid u promene.

Ukoliko Vas zamolimo da nam obezbedite određene informacije kojima bismo Vas identifikovali prilikom korišćenja sajta, uveravamo Vas i garantujemo da će ti podaci biti korišćeni u skladi sa Politikom privatnosti.

Medicinskaoprema.com je u vlasništvu firme Meding d.o.o., sa MB: 08735280 i poslovnom jedinicom u Partizanskoj 25, Novi Sad.

Prilikom popunjavanja formulara registracije na portalu, Vi prihvatate i slažete se sa time da će administratori sajta koristiti Vaše lične podatke za sledeće namene:

* Da Vas kontaktiraju, kao klijenta sajta
* Radi obrađivanja Vaših porudžbina
* Da Vam se omogući pristup određenim takmičenjima, poklonima i ostalim promotivnim aktivnostima
* Da Vam se pošalje nereklamna i administrativna obaveštenja (na primer promene na sajtu ili Vašem nalogu)

Slanje obaveštenja o ponudama, popustima ili drugim komercijalnim informacijama vezanim za medicinskaoprema.com ili nekog proizvodjačau, sa kojom medicinskaoprema.com ima poslovnu saradnju.

Mi čuvamo Vaše lične podatke kako bismo Vam slali informacije o Vašem nalogu na portalu medicinskaoprema.com, da možemo da Vas informišemo o statusu Vaših porudžbina i radi evaluacije kvaliteta proizvoda i usluga koje koristite.

Ukoliko imate dodatna pitanja vezana za Politiku privatnosti, molimo da nas kontaktirate putem kontakt formulara ili na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Medicinska oprema

Login

Morate biti ulogovani i odobreni od strane administratora, da bi mogli videti cene. Upit možete poslati i bez naloga.

Korpa

 x 

Prazna korpa

Newsletter

Ukoliko želite da periodično dobijate obaveštenja o aktuelnostima, prijavite se na newsletter: